III. İktisat Tarihi Kongresi (İzmir, 25-27 Nisan 2019)

Birincisi 2007 yılında Türk İktisat Tarihi Platformu (TİTAP) iş birliği ile Marmara Üniversitesinde, ikincisi de 2010 yılında Fırat Üniversitesinde düzenlenen İktisat Tarihi Kongresinin üçüncüsü, 25-27 Nisan 2019 tarihleri arasında İzmir Demokrasi Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenecektir.

Her iki kongrenin bildirileri yayımlanmış olup, kongreye katılmayı arzu eden meslektaşlarımızın, bir fikir edinmek amacıyla TİTAP sayfasındaki bu eserlerimize göz atmalarını tavsiye ederiz.

Kongreye katılım ücreti talep edilmeyecektir. Ulaşım ve konaklama giderleri katılımcılara ait olup, öğle ve akşam yemekleri Üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.

Kongrenin dili Türkçe ve İngilizcedir. Takviminde belirtilen esaslara göre meslektaşlarımızın katılımı ilanen duyurulur.

Saygılarımızla. 12.11.2018

Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK